B kategorijos vairavimo kursai

Vairavimo kursai prasideda sausio 18-20 dieną 18 val. Registruotis iš anksto.

Susisiekite su mumis tel.: +370 614 02452 arba atvykite adresu Vytauto g. 5a, Biržai iš kiemo pusės.

VAIRAVIMO KURSAI (teorija ir praktika) – 420 eur.

VAIRAVIMO KURSAI SAVARANKIŠKAI IŠSILAIKIUS TEORIJĄ  – 400 eur.

Į kursus įeina:

  • Teorinis mokymas – 40 ak. val. Teorijos paskaitos vedamos mokymo klasėje, mokymai vyksta skaitmeninio projektoriaus pagalba, gausi vizualinė mokomoji medžiaga, pati naujausia KET testų sprendimo programa.
  • Praktinis vairavimas – 30 ak. val. Praktinis vairavimas vyksta Biržuose ir Panevėžyje. Praktinius įgūdžius galėsite tobulinti erdvioje, vairavimo aikštelėje, esančioje vos 2 min. kelio nuo mokyklos.

B KATEGORIJA

Automobiliai, kurių didžiausioji leidžiamoji masė ne didesnė kaip 3 500 kg ir kurie skirti ir suprojektuoti vežti ne daugiau kaip aštuonis keleivius, neįskaitant vairuotojo; šie automobiliai gali būti sujungti su priekaba, kurios didžiausioji leidžiamoji masė ne didesnė kaip 750 kg; šie automobiliai taip pat gali būti sujungti su priekaba, kurios didžiausioji leidžiamoji masė didesnė kaip 750 kg, tačiau šio junginio didžiausioji leidžiamoji masė turi būti ne didesnė kaip 4 250 kg; automobilio ir priekabos, kurios didžiausioji leidžiamoji masė didesnė kaip 750 kg, junginį, kurio didžiausioji leidžiamoji masė didesnė kaip 3 500 kg, leidžiama vairuoti tik išlaikius įgūdžių ir elgsenos patikrinimo egzaminą valstybės įmonėje „Regitra“.

Minimalus amžius, nuo kurio leidžiama įgyti teisę vairuoti – 18 metų.

Reikalingi dokumentai registruojantis:

  • Asmens dokumentas;
  • Vairuotojo sveikatos medicininė pažyma;
  • 1 nuotrauka (dokumentų tipo);
  • Pradinis įnašas už vairavimo kursus;